Drie dagen live radio en tv vanaf ijsbaan in mijdrecht

Van vrijdag 16 december 15:00 uur tot en met zondag 18 december 18:00 uur zijn de radio- en televisiemakers van RTV Ronde Venen te vinden langs de zijlijn van de schaatsbaan in Mijdrecht. De vaste gezichten van de lokale omroep maken drie dagen lang uitzendingen vanuit een studio in het gemeentehuis, waarvan ze speciaal voor deze gelegenheid gebruikmaken.

Voor de omroep is dit de uitgelezen kans om mooie items te maken en ook een klein beetje een feestje te bouwen op de ijsbaan. “We willen vooral laten zien dat we een leuke omroep zijn in het hart van de samenleving”, aldus Tijmen Molenaar, Eindredacteur Televisie en radiomaker. “Maar stiekem hoop ik ook dat mensen die altijd al eens iets met radio of televisie hebben willen doen, nu van dichtbij kunnen zien dat we echt een heel leuk team zijn met veel jonge makers.”

Wie geïnteresseerd is kan de cameramensen, presentatoren en radiomakers van RTV Ronde Venen in dat weekend gewoon even op de schouder tikken! Maar ook als je zin hebt in een hoop gezelligheid en leuke muziek kun je zeker even langskomen op het Raadhuisplein, of kun je live meeluisteren of -kijken op radio en tv. 

RTV Ronde Venen is te beluisteren in de ether op 105.6 FM, via de kabel op 101.9 en 101.3 FM en wereldwijd via de website www.rtvrondevenen.nl.

De televisieprogramma’s zijn te zien via Ziggo op kanaal 41 (36 voor Abcoude en Baambrugge) en 1368 bij andere providers en natuurlijk op onze website.AbcoudeBaambruggeCultuurEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilniscentrum mijdrechtgemeente de ronde venenijsbaan raadhuisplein mijdrechtkoopcentrum mijdrechtlive radio en tvMijdrechtmijdrecht dorprtv on icertv ronde venentijmen molenaar


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×