Ivn-winterwandeling rondje abcoude

De Ronde Venen – Op zaterdag 21 januari a.s. organiseert IVN De Ronde Venen & Uithoorn een winterwandeling rond Abcoude.

De wandeling gaat langs verschillende historische locaties, waaronder Fort Abcoude, monumentale panden in de dorpskern en het Hugo de Vriespark. Het gebied langs het Gein maakt ook deel uit van de route. Verder wordt nog het grensgebied tussen Utrecht en Noord-Holland verkend. De wandeling is ruim 8 km lang en de start is om 09:30 uur.

Aanmelden kan via winterwandelen@ivn-drvu.nl. Na aanmelding wordt informatie verstrekt over het startpunt

Kijk voor meer informatie over het IVN en haar activiteiten www.ivn-drvu.nl.

 Foto: Jetske vd Bijtel

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeBaambruggeCultuurNieuwsSportford abcoudegemeente de ronde venengrens utrecht noord hollandhugo de vriesparkivn de ronde venen uithoornivn winterwandelingrondje abcoudertv ronde venenwandelen

Meer in dossier ford abcoude

Meer in dossier ford abcoude


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×