Delta legt glasvezel aan in abcoude

Abcoude – Na een succesvolle glasvezelcampagne start DELTA Netwerk deze zomer met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Abcoude. Mensen die nog geen glasvezelabonnement hebben afgesloten, krijgen nog tot en met 15 maart a.s. om zonder aansluitkosten een abonnement af te sluiten.

Sonja Jansma, projectleider bij DELTA Netwerk: “Tijdens de campagne is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Dank aan iedereen die zich hier voor ingezet heeft. De extra activiteiten in de laatste twee weken hebben er voor gezorgd dat er een mooie eindsprint zichtbaar is in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt.

De inwoners in Abcoude die in aanmerking komen voor glasvezel, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws en de vervolgstappen. De eerste zichtbare vervolgstap is dat we in de betreffende woningen samen met de bewoners bepalen waar de glasvezelaansluiting in huis moet worden geplaatst. Ook bewoners die (nog) geen glasvezelabonnement hebben afgesloten worden benaderd. Als we het netwerk in één keer (ook bij bewoners zonder glasvezelabonnement) kunnen aanleggen, hoeft de straat maar één keer open en zijn ook deze woningen direct klaar voor de toekomst. Wel is het zo dat men pas gebruik kan maken van de glasvezelaansluiting wanneer een glasvezelabonnement is afgesloten.”

Aanmelden voor een glasvezelabonnement kan op verschillende manieren. Kijk voor meer informatie hierover op www.deltanetwerk.nl, of bezoek het Glasvezel Informatiepunt aan het Kerkplein 5 in Abcoude (open tot en met 15 maart a.s.) of ga langs bij een lokale verkoper (ook te vinden via de website).

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeBaambruggeEconomieNieuwsaanleg glasvezelabcoudecaiwaydeltadelta fiberdelta netwerkgemeente de ronde venenglasvezelabonnementglasvezelnetwerkrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×