Stichting hakyol verkoopt vandaag hapjes om geld in te zamelen voor slachtoffers aardbeving

In de Passage in Mijdrecht worden vandaag tussen 10.00 en 18.00 uur hapjes verkocht door stichting Hakyol. De actie is bedoeld om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkijke. De gehele opbrengst wordt gedoneerd.

[prepr_photo 9392a942-73ee-4ab1-8b81-6db13f7b035e]

De gemeente wil ook slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië steunen door een bedrag te doneren aan giro 555. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de actie van Hakyol vandaag.  De opbrengst van de actie wordt door de gemeente verdubbeld en gedoneerd aan giro 555.

“De inwoners van Turkije en Syrië zijn ongekend hard getroffen door een allesverwoestende aardbeving. Het is een onvoorstelbare ramp die zich in Turkije en Syrië voltrekt’’, zegt burgemeester Maarten Divendal. “We leven intens mee met het verdriet van Turkse, Syrische en Koerdische inwoners die geliefden of vrienden hebben verloren of nog niets van hen hebben vernomen. Er is een tekort aan alles. Er is veel geld nodig om de eerste nood te lenigen en straks voor de wederopbouw.’’

In verband met de ramp hangt sinds vorige week de vlag halfstok op het gemeentehuis.EconomieGemeenteMijdrechtNieuwsaardbevingstichting hakyol


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×