Santi Bosma

Hanuman gym krijgt keurmerk vechtsportautoriteit

Kickboksschool Hanuman Gym in Mijdrecht heeft van de Nederlandse Vechtsportautoriteit het Keurmerk ontvangen. Zij voldoet aan alle eisen die de Vechtsportautoriteit stelt.

De Mijdrechtse kickboksschool Hanuman Gym heeft afgelopen maand het Keurmerk Vechtsportautoriteit in ontvangst genomen. De Nederlandse Vechtsportautoriteit is een landelijke toezichthouder voor de full contact vechtsportsector. De kickboksschool die vanaf september start binnen de muren van Beuving Lifestyle in Mijdrecht, voldoet aan alle eisen die de Vechtsportautoriteit stelt op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels.

De gym van Santi Bosma, voormalig Europees kampioen all style fighting en in het bezit van de 2e Dan Teakwondo, verzorgt lessen in kickboksen en verschillende conditietrainingen voor jongeren en volwassenen op alle niveaus. Hanuman Gym is een plek waar iedereen zich thuis kan voelen ongeacht afkomst, talent of persoonlijke motivatie. De kickboksschool hecht grote waarde aan haar maatschappelijke taak en wil jongeren en volwassenen binnen De Ronde Venen de mogelijkheid bieden zich te ontwikkelen op het gebied van weerbaarheid, discipline en zelfontplooiing.

“Juist in de vroege pubertijd is het belangrijk dat jongeren, naast de opvoeding door de ouders, normen en waarden worden bijgebracht, dat met respect voor de ander en dat ze leren én hun grenzen aan te geven en tegelijk voor zichzelf op te komen. Al die elementen zijn de basis van de vechtsport en het beoefenen daarvan draagt bij aan de ontwikkeling van jongeren“, aldus Bosma.
Het verkregen Keurmerk garandeert dat bij Hanuman Gym veilig, verantwoord en gezond getraind kan worden. De trainers hebben ervaring, kennis van zaken en weten hoe te handelen tijdens calamiteiten.
Daarnaast hebben leden van een kickboksschool met een Vechtsportautoriteit Keurmerk ook toegang tot officiële wedstrijden. Dit betekent, dat mochten er leden tussen zitten die wedstrijdambities hebben, zij via Hanuman Gym aangemeld kunnen worden voor regionale en nationale wedstrijden.

Kijk voor meer informatie op: HanumangymMijdrechtSport


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×