Peter Hormeijer exposeert in De Angstelborgh

Peter Hormeijer is een gepensioneerd architect uit Abcoude. In zijn jonge jaren maakte hij regelmatig werkjes met potlood en verf, maar na zijn studie was dat niet meer te combineren met een alles opeisend architectenbestaan.
Zo’n 6 jaar geleden kwam daar verandering in, was er meer vrije ruimte en kon hij zijn oude hobby weer oppakken. Zijn woonomgeving werd een geliefd onderwerp voor olieverfwerkjes.

In de Angstelborgh zijn momenteel drie paneeltjes van zijn hand te bewonderen: De garage Petrogas, de Punt te Baambrugge en de brug bij restaurant Jasmijn. Ze zijn geschilderd met olieverf op paneel in baklijsten.
De panelen van Peter hangen in goed gezelschap van schilderijen van Simon Sint, van Jan van Evelingen, en van Jan Vluggen, die in bruikleen zijn afgestaan door Kurve (kunstuitleen Abcoude). De expositie is dagelijks te bezoeken tussen 10:00 en 12:00 uur of van 13:00 tot 17:00 uur. Angstelborgh is te vinden aan de Dorpszicht 22 in Abcoude.AbcoudeBaambruggeCultuurRegio


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×