Bibliotheek helpt bij invullen formulieren

Formulieren kom je steeds vaker tegen. Als je lid wordt van de sportschool, of bij de balie van de gemeente, of in het ziekenhuis.

Wil je ook handiger worden met formulieren invullen? Ga dan naar www.doemeermettaal.nl/handiger-worden-met-formulieren-invullen. Hier vind je handige tips en kun je gratis oefenen. Ook online vanuit huis, op een moment dat het jou uitkomt.

De website is gemaakt door het ministerie van Onderwijs. Al het aanbod op de website is gratis.

Vind je het prettig om samen met anderen hiermee te oefenen? Kom dan op maandag van 13:00 tot 15:00 uur naar de Bibliotheek Mijdrecht. Daar laten ze je dan zien hoe je kunt oefenen met het invullen van formulieren op de computer. Er zijn laptops aanwezig maar je kunt ook je eigen laptop meenemen. Er zijn mensen aanwezig die je op weg helpen. Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. De koffie en thee staan klaar.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekavv.nl/oefenplein.AlgemeenRegio


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×