Verkiezingsbijeenkomst D66 in Abcoude met Kiki Hagen

D66 De Ronde Venen organiseert op woensdagavond 1 november een verkiezingsbijeenkomst met Kiki Hagen. Zij is sinds 2021 voor D66 lid van de Tweede Kamer en was daarvoor wethouder en raadslid in De Ronde Venen.

Tijdens de bijeenkomst zal ze vertellen over haar ervaringen en resultaten in de afgelopen periode. Thema’s die haar bezighouden zijn natuurlijk onderwijs maar ook luchtvaart, circulaire economie en het milieu. ”Hoe moeten we in ons dichtbevolkte land omgaan met Chemours, Tata Steel en Schiphol?” vraagt ze zich bijvoorbeeld af.

Er is ruim gelegenheid om haar vragen te stellen, ook over haar plannen voor de komende periode want Kiki is opnieuw verkiesbaar (lijst 2 plaats 38).

De bijeenkomst vindt plaats in het – weer geopende -jongerencentrum Tumult aan het Kerkplein 28 in Abcoude en begint om 19:45 uur en inloop vanaf 19:30 uur.De Ronde VenenGemeenteNieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×