Meer weten over de verkiezingen? Ga naar de bibliotheek!

Meer weten over de verkiezingen? De Bibliotheek helpt.

Weet u al wat u gaat stemmen op 22 november a.s.? Of bent u nog een zwevende kiezer? Op de website van de Bibliotheek vindt u informatie over de verkiezingen: welke partijen doen mee, hoe kan ik stemmen en wat heb ik daar voor nodig. Om te helpen bij het maken van een keuze zijn verder verschillende kieswijzers beschikbaar, waaronder een aantal speciale kieswijzers, zoals de Stemwijzer voor Jongeren en Kieskompas in makkelijke taal.

Bovendien kunt u de Verkiezingskrant in gewone taal downloaden. Een krant speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. In deze Verkiezingskrant wordt op een eenvoudige manier uitgelegd waar de verkiezingen over gaan, hoe het stemproces werkt en wat de Tweede Kamer precies doet. De krant ligt ook in de Bibliotheek waar u hem gratis kunt ophalen.

Kijk voor meer informatie en inspiratie rondom de verkiezingen op www.bibliotheekavv.nl/verkiezingen.De Ronde VenenRegio


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×