Op zoek naar locatie voor Combibaan

Een baan voor winterplezier voor schaatsliefhebbers en zomerse activiteiten zoals skeeleren en atletiek. De gemeente en Stichting Combibaan zoeken samen naar een geschikte plek voor een veelzijdige ijs-, skeeler- en atletiekbaan.  Tot nu toe leverde de zoektocht nog geen geschikte plek op. Misschien hebben inwoners onontdekte mogelijkheden in gedachten? Eigenaren met een passend perceel worden opgeroepen zich te melden bij de gemeente voor de realisatie van de combibaan.

Het is een lang gekoesterde wens van sporters in De Ronde Venen. De voormalige ijsbaan aan de Herenweg in Wilnis is niet meer beschikbaar, dus bundelden ijsclub Nooit Gedacht, atletiekvereniging De Veenlopers en Dorpsraad Wilnis Klopt hun krachten in de stichting Combibaan.

Helaas heeft de zoektocht naar een geschikte locatie nog niets opgeleverd. Wethouder Maarten van der Greft legt uit: “We hebben meer dan 10 locaties onderzocht, zelfs een concreet bod gedaan. Helaas is dit afgewezen. Daarom roepen we grondeigenaren op zich te melden als ze kennis hebben van een geschikt perceel.”

Meld uw geschikte locatie via vastgoed@derondevenen.nl en draag bij aan de realisatie van de langverwachte combibaan!SportWilnis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×