Komt muziekkoepel ‘Walnoot’ terug?

Veel Vinkeveners denken met weemoed terug aan de muziektenten die ooit aan de Herenweg stonden. Vanuit de muziektent werd het dorp vele avonden voorzien van een muzikaal optreden. De meest recente muziektent/koepel had de vorm van een walnoot.

Het ‘Centrumplan Vinkeveen’ biedt nu de kans om een eigentijdse replica te plaatsen in het te realiseren nieuwe hart van het dorp. Een enthousiaste groep mensen heeft hiervoor het initiatief genomen.

Bij het maestroconcert ter gelegenheid van het 125-jarigbestaan van brassband Concordia op 18 november zijn ze aanwezig. Je kunt over de plannen om zo’n eigentijdse muziekkoepel te realiseren in gesprek.CultuurVinkeveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×