Derk Boswijk in politiek café over energietransitie

CDA De Ronde Venen en CDA Stichtse Vecht nodigen je uit voor een politiek café over duurzame energie en hoe dat ons dagelijks leven beïnvloedt. We willen samen nadenken over hoe we landelijk en lokaal de uitdagingen van de energietransitie kunnen aanpakken, met als thema ‘een duurzame leefomgeving’.

Derk Boswijk, een lid van de Tweede Kamer en nummer 3 op de kandidatenlijst van het CDA, praat over zijn ideeën over duurzaamheid in een groene, schone, en gezonde leefomgeving. Lokale energie-experts zullen ook hun kennis delen en samen met Derk Boswijk en het publiek bespreken hoe we samen stappen kunnen zetten naar een duurzamere toekomst.

Dit politieke café is een kans om te begrijpen waarom de energietransitie belangrijk is voor ons allemaal en hoe we samen kunnen werken aan een groenere en schonere toekomst. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze belangrijke discussie. Er is genoeg ruimte voor vragen en discussie, en na afloop kun je nog even napraten onder het genot van een drankje.

Het politiek café begint om 16:00 uur en eindigt rond 17:30 uur bij Optisport in Mijdrecht. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan contact op via coos.brouwer@compaqnet.nl.

 

 

Regenerate


MijdrechtNieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×