Jaaroverzicht 2023 Nieuwsronde

De redactie van Nieuwsronde heeft een selectie gemaakt uit het Rondeveense nieuws in 2023. Er gebeurt veel in onze dorpen en dat is daarin duidelijk te zien. Het jaaroverzicht is te zien op elk hele uur in de winterstop van het programma. Nieuwsronde is weer terug op woensdag 17 januari.

Of kijk het jaaroverzicht hier in uitzending gemist

Collega’s gezocht

Onze collega’s die in de redactie zitten, die filmen, reporten of monteren doen dat met heel veel plezier. Ze staan altijd vooraan als er iets te beleven valt en elke week maken ze weer een programma. Ook iets voor jou in het komende jaar? We nodigen je graag uit voor een kennismaking, dan kun je komen kijken of het iets voor je is. Mail ons op redactie@rtrondevenen.nl

 

 AlgemeenNieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×