Nieuwjaarsreceptie gemeente op 8 januari

Op maandagavond 8 januari 2024 houdt gemeente De Ronde Venen weer een nieuwjaarsreceptie voor haar inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen en instellingen. Het evenement vindt plaats van 19:00 tot 22:00 uur in Sport- & Zalencentrum de Willisstee, aan de Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis. Er is vrije inloop, aanmelden is dus niet nodig.

Het college van B&W neemt deze avond de kans om met inwoners persoonlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar te delen en terug te blikken op het afgelopen jaar. Burgemeester Divendal blikt tijdens de bijeenkomst alvast even vooruit op wat 2024 te bieden heeft. Hierbij worden verschillende verenigingen uit De Ronde Venen die in 2024 een jubileum vieren in het zonnetje gezet.

“Onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie biedt een uitstekende kans om in een ongedwongen sfeer met elkaar te praten, terug te blikken op het afgelopen jaar en natuurlijk elkaar de beste wensen voor 2024 te wensen”, laat Divendal weten.

Traditiegetrouw gaat de nieuwjaarsreceptie gepaard met een kramenmarkt, waarop diverse verenigingen en instanties uit De Ronde Venen zichzelf presenteren en meer vertellen over hun activiteiten en toekomstplannen.

De nieuwjaarsreceptie start om 19:00 uur. Rond 20:15 uur volgt dan de nieuwjaarstoespraak door burgemeester Divendal. Aansluitend volgt dan extra aandacht voor verenigingen die in 2024 een jubileum te vieren hebben. Het einde van de nieuwjaarsreceptie is gepland rond 22:00 uur.

De gemeente zoekt nog verenigingen die in 2024 een jubileum vieren. Zoals hierboven al beschreven besteedt de gemeente extra aandacht aan verenigingen die in 2024 een jubileum te vieren hebben. Verenigingen die dit jaar een jubileumfeestje te vieren hebben, kunnen een e-mail sturen naar communicatie@derondevenen.nl.

Op de foto: het college van B&W van gemeente De Ronde VenenAlgemeenCultuurDe Ronde VenenEconomieGemeenteNieuwsSportde willisstee wilnisjubilerende verenigingennieuwjaarsreceptienieuwjaarstoespraak


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×