Musical scratch in De Willisstee

Het ROM-koor organiseert op 17 maart een musical scratch in De Willisstee in Wilnis.

Vind je zingen leuk en hou je van musicals? Dan heb je nu de kans om in een groot koor een aantal musicalnummers te zingen. Onder leiding van dirigent Ferdinand Beuse, met muzikale begeleiding van James Pollard en met een heel aantal ervaren koorleden studeer je verschillende musicalnummers in. Iedereen is welkom, of je nu hoog of laag zingt, dus of je alt, sopraan, bas of tenor bent, het koor kan elke stem gebruiken.

Het thema van de scratch dag is ‘musical’. Er worden dus nummers uit diverse musicals gezongen, zoals: Hakuna Matata (uit de Lion King), On the street where you live (uit My Fair Lady), en een deel van de medley ‘A Concert Celebration’ met muziek van Andrew Lloyd Webber, bekend van een groot aantal musicals.

De bladmuziek en ingezongen of ingespeelde partijen ontvang je van tevoren, zodat thuis alvast geoefend kan worden. Er wordt niet van de deelnemers verwacht dat ze alles uit het hoofd zingen.

De scratch dag duurt van 10:30 tot 17:30 uur. Daarna wordt een hapje gegeten. Vervolgens worden vanaf 19:00 uur de ingestudeerde nummers ten gehore gebracht in een miniconcert. De zaal gaat open om 18:30 uur. De verwachte eindtijd is rond 19.30 uur. De locatie is ‘De Willisstee’ aan de Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis.

De kosten voor de hele dag bedragen € 39,95. Dat is inclusief lunch, avondeten en twee consumptiemunten voor koffie/thee/frisdrank.

De toegang tot het miniconcert is gratis! Dus nodig je vrienden, familie, buren en iedereen die wil komen kijken en luisteren van harte uit om jou te zien optreden!

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.romkoor.nl en vul daar het formulier in.AlgemeenCultuurDe Ronde Venende willisstee wilnismusical scratchrom koor


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×