Nieuwe verhalenvertellers gezocht

Tympaan De Baat is op zoek naar nieuwe verhalenvertellers voor hun verhalenvertelavonden in Abcoude.

Op dinsdagavond 16 januari organiseert is er vanaf 20:00 uur weer zo’n verhalenvertelavond in de Angstelborgh aan de Dorpszicht 22 in Abcoude.

Ken je iemand die een mooi verhaal zou willen vertellen of heb je zelf een leuk verhaal dat je wilt delen met de bezoekers? Meld je dan snel aan bij Annemarie Keja via a.keja@stdb.nl of telefonisch via (0294) 284 824 en geef aan wie je bent en waar jouw verhaal over gaat. Het kan gaan over wat je hebt meegemaakt, maar het kan ook een verzonnen verhaal zijn. Het zijn altijd weer bijzondere verhalen waarbij de bezoekers op het puntje van hun stoel zitten. Je hoeft geen ervaren verteller te zijn, als je maar een mooi verhaal hebt!

Elke verhalenverteller krijgt 10 minuten de tijd, zodat alle vertellers aan bod komen. Dus wacht niet langer en meld je aan! Wil je liever eerst eens komen luisteren? Dat kan ook. Je hoeft je niet aan te melden en de toegang is gratis.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwstympaan de baatverhalenvertelavondenverhalenverteller gezocht


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×