Klankreizen in De Schakel

Op vrijdag 9 februari, 15 maart, 12 april en 24 mei 2024 wordt van 20:00 tot 21:30 uur weer een aantal klankreizen gehouden  in de grote zaal van gebouw De Schakel aan de Dorpsstraat 20 in Wilnis. Op vrijdag 8 maart is de klankreis bij wijkcentrum Bilderdijkhof in Uithoorn van 20:00 tot 21:30 uur.

Tijdens een klankreis laat je jezelf meevoeren op de ontspannende werking van meditatieve klanken. Naast klankschalen en klankstaven wordt gespeeld op de udu, tongdrum, sjamanendrum, oceandrum en/of regenbuis. Dit alles wordt afgewisseld met stem- en natuurgeluiden, klein percussie, zacht tingelende koshi- en windchimes en meer.

Een klankreis is een aparte belevenis, die je ondergaat in rust. Liggend op een comfortabele mat, vouwmatras of tuinstoelkussen, toegedekt met een warme plaid of in een slaapzak en eventueel nog een klein hoofdkussen (alles zelf mee te nemen). Je ervaart hoe trillingen van klanken je kunnen raken tot in je cellen en het diepst van je wezen.

Behalve de ontspanning die het geeft, kan een klankreis losmakend en heilzaam werken. Ieder mens vibreert op zijn eigen unieke niveau, wat constant in beweging is. Zo kan elke klank, maar ook klankreis, weer anders ervaren worden.AlgemeenDe Ronde VenenNieuwsRegiobilderdijkhof uithoornde schakel wilnisklankreisklankschalen

Meer in dossier bilderdijkhof uithoorn

Meer in dossier bilderdijkhof uithoorn


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×