Zing mee in het Turfschipperscafé

Zondag 4 februari is alweer de zesde editie van het Meezingfestival in Vinkeveen. Dit unieke evenement trekt ieder jaar veel toeschouwers en wordt hartstochtelijk door hen meebeleefd.

Shanty & zeemanskoor De Turfschippers vierde vorig jaar op gepaste wijze nog haar 15-jarig bestaan, en daarbij zijn vele herinneringen opgehaald. Er is dan ook heel wat afgezongen in de jaren van het bestaan van De Turfschippers. Hoogtepunten ieder jaar zijn toch wel het eigen Shantyfestival en zeker ook het Meezingfestival.

En dat gaat ook nu weer gebeuren. Op zondag 4 februari kan jong en oud weer volop meezingen in het Turfschipperscafé. Onder begeleiding van het muzikale combo en de zangers van De Turfschippers zal het weer tot een grote zeewaardige volkszang komen. Op grote schermen in de zaal zullen de teksten van de liederen geprojecteerd worden, zodat deze uitstekend door het publiek te volgen zijn. Zelfs de hal wordt er dit jaar bij betrokken met een tekstscherm en geluid. Er wordt twee keer gepauzeerd om de kelen te smeren en tot rust te laten komen.

Het Turfschipperscafé is zondag 4 februari geopend van 14:00 tot 17:00 uur in De Boei aan de Kerklaan in Vinkeveen. De toegang is gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage (om de kosten te dekken) via de turfmanden zeer op prijs gesteld.

Vind je het zingen ook zo leuk? Nieuwe zanglustige schippers zijn altijd welkom. Kom eens kijken op een repetitie avond of mail naar voorzitter@deturfschippers.nl.

Kijk voor alle informatie, foto’s e.d. op www.deturfschippers.nl.



AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwsmeezingfestivalshanty zeemanskoor de turfschippers

Meer in dossier meezingfestival

Meer in dossier meezingfestival


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×