Gratis webinar financiële regelingen voor mantelzorgers

In het gratis webinar financiële regelingen op dinsdagavond 19 maart wordt besproken welke regelingen er zijn voor mantelzorgers en waarvan een mantelzorger die langdurig voor iemand zorgt profijt kan hebben. Zo kun je met meer kennis je belastingaangifte (laten) invullen of vragen stellen bij (gemeentelijke) instanties.

Als je voor iemand zorgt, heb je te maken met verschillende wetten en regelingen. Best lastig om als mantelzorger te weten waarmee je rekening moet houden en wat de consequenties daarvan voor jou zijn. Om je hierin op weg te helpen organiseert Mantelzorg De Ronde Venen van Tympaan De Baat dit gratis webinar financiële regelingen. Tijdens het webinar vertellen Rianne Hanning en Natalia Vermeulen op een toegankelijke- en overzichtelijke wijze over de verschillende regelingen. Ze leggen uit wat de eventuele financiële consequenties zijn van deze regelingen voor jou als mantelzorger en waarvan je profijt kunt hebben.

Het gratis webinar is op dinsdag 19 maart van 20:00 tot 21:00 uur. Aanmelden voor het webinar kan HIER. Aanmelden kan tot 12 maart a.s. Kun je niet op deze dag? Meld je dan toch aan. Je ontvangt dan een link om het webinar terug te kijken.AlgemeenDe Ronde VenenNieuwsmantelzorg nederlandwebinar financiele regelingen mantelzorgers

Meer in dossier mantelzorg nederland

Meer in dossier mantelzorg nederland


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×