Workshop voor vrijwilligers: Ontdek psychische kwetsbaarheid

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Tympaan De Baat organiseert op woensdag 16 april van 15:30 tot 18:00 uur in Uithoorn een gratis workshop speciaal voor vrijwilligers in De Ronde Venen en in Uithoorn met als onderwerp: Ontdek psychische kwetsbaarheid.

Wil jij meer leren over psychische kwetsbaarheid en hoe je daarmee om kan gaan? Dan is deze workshop wat voor jou! Aan de hand van verschillende, interactieve werkvormen ga je onder andere aan de slag met: hoe herken je psychische kwetsbaarheid? Hoe ga je daarmee om als vrijwilliger? Wat is de invloed van onze eigen reactie? Hoe belangrijk is autonomie (dat je je eigen beslissingen kunt nemen)?

Daarnaast krijg je praktische en werkzame tips over veel voorkomende diagnoses.

Aanmelden voor deze gratis workshop kan tot 7 april via vrijwilligerswerk@stdb.nl.

De locatie van de workshop is aan De Merodelaan 1 in Uithoorn.

Kijk voor meer informatie op www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl.AlgemeenDe Ronde VenenNieuwsRegiogratis workshopsteunpunt vrijwilligerswerk tympaan de baat

Meer in dossier gratis workshop

Meer in dossier gratis workshop


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×