Zondagmiddagconcert 'Een nieuwe lente, een nieuw geluid'

Zondag 14 april vindt in de Johannes de Doperkerk op de grens van Mijdrecht en Wilnis, weer een Zondagmiddagconcert met als thema ‘Een nieuwe lente, een nieuw geluid’ plaats. Niet met organist en artistiek leider van de concertreeks Zondagmiddagconcerten Stephan van de Wijgert, maar met violiste Fátima Judit Hernández Silva uit Mexico en organist Pietro Paganini uit Italië.

Net als bij sporters doen zich ook bij musici blessures voor: Stephan heeft last van een hardnekkige schouderblessure die hem het spelen onmogelijk maakt. Gelukkig is hij erin geslaagd om violiste Fátima en organist Pietro te benaderen om in zijn plaats dit zondagmiddagconcert te geven.

De jonge getalenteerde violiste Fátima en organist Pietro zullen met voornamelijk Duitse muziek van grote componisten als Bruhns, Bach en Beethoven, de lente bij ons brengen.

Het concert start om 15:00 uur. De kerk is open vanaf 14:30 uur. Het concert is vrij toegankelijk en na afloop zijn de aanwezigen uitgenodigd om nog even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje in de naastgelegen S.e.T. Residentie. Ook de musici zijn hierbij aanwezig.

Ook aan dit concert is een deurcollecte verbonden, die geheel ten goede komt aan Inloophuis ’t Anker.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwszondagmiddagconcert

Meer in dossier zondagmiddagconcert

Meer in dossier zondagmiddagconcert


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×