Gratis taxatiedag in Vinkeveen

Op zolder ligt al jaren een oud muntenalbum met wat biljetten. Zijn die oude sieraden nog wat waard? Zouden die zilveren miniatuurtjes en voorwerpen meer opbrengen op een veiling? Dat oude schilderijtje en vaasje, zou het wat waard zijn of…? Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, papiergeld, sieraden of kunst. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt Heritage Auctions Europe op dinsdag 16 april in Vinkeveen een gratis taxatiedag. Wie deze dag zijn of haar verzameling deskundig en gratis wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 11:00 en 15:30 terecht in Cultureel Centrum De Boei aan de Kerklaan 32 in Vinkeveen.

Kom langs en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met telefoonnummer (030) 606 39 44.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenEconomieNieuwstaxatiedag

Meer in dossier taxatiedag

Meer in dossier taxatiedag


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×