De Hoogvliet supermarkt ten tijde van de opening in 2019

Hoogvliet supermarkt vijf jaar in Mijdrecht

Op 20 april 2024 is het 5 jaar geleden dat de Hoogvliet supermarkt haar deuren opende aan de Kerkvaart in Mijdrecht. Dit wordt gevierd met aanbiedingen, gratis cakes en suikerspinnen.

In de afgelopen 5 jaar is de supermarkt in Mijdrecht uitgegroeid tot een winkel waar klanten uit heel Mijdrecht en omgeving hun dagelijkse boodschappen doen.

Supermarktmanager Carina van der Lee kijkt er dan ook naar uit om de klanten te betrekken bij de festiviteiten. “We hebben een week lang drie extra scherpe aanbiedingen, bovenop alle toch al voordelige folderaanbiedingen. Op zaterdag 20 april delen we gratis lekkernijen uit. De eerste 250 klanten krijgen die dag een heerlijke roomboter-boluscake cadeau. En van 11:00 tot 16:00 uur worden gratis Hoogvliet-blauwe suikerspinnen uitgedeeld. Wij hebben er ontzettend veel zin in!”

Kijk HIER naar het item dat wij voor ons nieuwsprogramma Nieuwsronde maakten over de opening van Hoogvliet in 2019.AlgemeenDe Ronde VenenEconomieGemeenteMijdrechtNieuwswinkelhoogvliet supermarkt mijdrecht


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×