Hoogvliet start pasen met hollandse meisters-event

Mijdrecht – Hoogvliet spreekt het schildertalent van Nederland aan met de campagne ‘Hollandse mEIsters’.

Vandaag, woensdag 13 april, vindt om 15:00 uur in het Hoogvliet-filiaal in Mijdrecht de ‘Hollandse mEIsters-dag’ plaats die in het teken staat van samen zijn, ei-inspiratie en het goede doel. Kinderen tot 12 jaar uit Mijdrecht en omgeving vertonen hun schilderkunsten op een ei.

Tijdens dit event schilderen ook presentator en acteur Buddy Vedder, YouTuber Nienke Plas en presentatrice Shelly Sterk hun eigen mEIsterwerk voor een donatie aan een door henzelf gekozen goed doel. Alle kunstwerken zijn nog tot en met Pasen te bewonderen in het Hoogvliet filiaal in Mijdrecht.

Met de paascampagne wil de supermarkt iedereen inspireren om samen met familie, vrienden of buren leuke activiteiten te ondernemen en zo niet alleen van het ontbijt, de brunch of het diner een feestje te maken. Iedereen kan een Hollandse mEIster zijn, dus deelde kunstenares Diane Meyboom de afgelopen weken al enkele tips op Instagram en Facebook. Ook was zij te volgen terwijl zij op een ei, een miniatuurversie van, het MelkmEIsje van de Hollandse Meester Johannes Vermeer maakte.  

De BN’er met het mooiste mEIsterwerk, gekozen door de aanwezige kinderen en klanten, ontvangt een donatie van € 1.000 voor één van de door Nienke, Shelly en Buddy gekozen goede doelen: Free a Girl, het Rode Kruis of Habitat Nederland.  

“Pasen staat in het teken van samenzijn met vrienden en familie. Ik ben er trots op dat de locatie in Mijdrecht op 13 april het startschot is voor veel gezelligheid tijdens de paasdagen en inspiratie voor mEIsterwerken. Met onze campagne ‘Zó voor elkaar’ willen we onze klanten helpen een onvergetelijk paasfeest te vieren, maar ook inspireren voor een leuke gezamenlijke activiteit zoals het maken van kunstwerken op eieren. Want in iedereen zit een Hollandse mEIster verstopt”, aldus Henk Oosterveen, supermarktmanager Hoogvliet Mijdrecht.

Hoogvliet Mijdrecht is gevestigd aan de Kerkvaart 7 te Mijdrecht.CultuurEconomieMijdrechtNieuwsbuddy vettercampagne zo voor elkaarchristelijke feestdagenCultuurdiana meyboomEconomiefree a girlgemeente de ronde venenhabitat nederlandhenk oosterveenhollandse meistershoogvliet supermarkt mijdrechtmelkmeisje vermeernienke plaspasenrode kruisrtv ronde venenshelly sterk

Meer in dossier buddy vetter

Meer in dossier buddy vetter


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×