Natuurbeleving bij Mama Lokaal

Woensdagochtend 24 april organiseert het Mama Lokaal Wilnis bij NME-centrum De Woudreus een leuke natuurbeleving voor de allerkleinsten en hun mama’s (en papa’s) door Clara Timmerman van  Paardebloem Natuuractiviteiten.

De bloemen bloeien in het veld en de vogels zingen! Het konijntje is wakker geworden en heeft honger. Komen jullie het konijntje helpen met lekker vers gras vinden en een bloemenkadootje maken voor zijn vriendje?

Kinderen (en volwassenen!) hebben natuur (een natuurlijke omgeving) nodig. Buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van hun motoriek en zelfvertrouwen, het helpt tegen concentratieproblemen en het bevordert de creativiteit. De hele dag binnen zitten met tablet of spelcomputer veroorzaakt bovendien bijziendheid en rugproblemen op jonge leeftijd. In een natuurlijke omgeving spelen kinderen veel gevarieerder en zijn er minder onderlinge problemen. Er zijn allerlei uitdagingen. Geen dag is hetzelfde.

Dus naar buiten allemaal. Leer samen met Clara hoe je dit stimuleert bij je kind(eren) en geniet samen van de natuur om je heen.

Trek je kindje geschikte buitenkleding aan! Regenlaarsjes en een broek die vies mag worden. Ook voor als het buiten (een beetje) nat is. Bij doorgaande regen zijn alle activiteiten binnen. De activiteit start om half 11 en duurt ongeveer drie kwartier. Koffie/thee staat om 10 uur klaar.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×