TRYO cabaret komt terug naar Mijdrecht

CultuurHuis Mijdrecht heeft voor zaterdag 11 mei opnieuw een voorstelling geboekt. De eerste TRYO op 18 februari dit jaar werd een daverend succes. Daarom in het nieuwe seizoen opnieuw lachen, gieren, brullen voor volwassenen in ’t Oude Parochiehuis in Mijdrecht. Dit keer met drie nieuwe cabaretiers: Ramon Chatrer, Riza Tisserand en Arjan Kleton.

Het wordt een avondvullende voorstelling, waarin ze ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft of als nieuwe acts uitgeprobeerd moeten worden, brengt TRYO deze cabaretiers en hun acts naar het theater. Het is een beproefd concept van het impresariaat Grappige Zaken, dat de Try-outs samenstelt. Vorige keer kwamen Kai Bodewitz, Dave Felida en Marjolein Ebels.

Iedere TRYO is anders, elke show is er een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaret festivals en gevestigde namen die bij TRYO hun nieuwe voorstelling uit willen proberen. En dit keer doen ze dat voor de tweede keer in Mijdrecht op uitnodiging van het CultuurHuis Mijdrecht.

De voorstelling begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur en wordt gepresenteerd door een cabaretier die het publiek meeneemt in het try-out proces. Kaartjes kosten € 11,50 en zijn te bestellen op www.cultuurhuismijdrecht.nl.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×