AI generated

Haal (nog) meer plezier uit je vrijwilligerswerk

Ben jij vrijwilliger in De Ronde Venen, Uithoorn of De Kwakel? Wil jij meer leren over jouw motivatie als vrijwilliger? Dan is deze workshop op 22 mei wat voor jou! De workshop wordt georganiseerd door het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Uithoorn voor Elkaar.

Een gemotiveerde vrijwilliger die met plezier werkt, is onbetaalbaar. Je bent waardevol! Een goede match vinden, kan een uitdaging zijn. Wil je iets doen waar je goed in bent? Of iets wat lijkt op het werk dat je nu doet? Of juist iets waar je passie ligt?

Doel van deze workshop is om na te gaan waarom je vrijwilligerswerk doet of wil gaan doen, wat er
nodig is om als vrijwilliger gemotiveerd te blijven en wat jouw unieke talent is als vrijwilliger.

De workshop vindt plaats op 22 mei a.s. van 10:00 tot 12:30 uur in Het Coachhuis aan de Communicatieweg 9-3 in Mijdrecht. Aan de deelname aan deze workshop zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan – vóór 8 mei – via vrijwilligerswerk@stdb.nl.

Kijk voor meer informatie en andere workshops op www.steunpuntvrijwilligerswerkuithoorn.nl of op www.uithoornvoorelkaar.nu.



AlgemeenDe Ronde VenenEconomieGemeenteNieuwsRegiohet coachhuissteunpunt vrijwilligerswerk tympaan de baatsteunpunt vrijwilligerswerk uithoorntympaan de baatuithoorn voor elkaar

Meer in dossier het coachhuis

Meer in dossier het coachhuis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×