Deze week in Nieuwsronde 16

++   We zijn een nieuwe fietsroute rijker: de Burgemeestersroute   ++   Koninklijke onderscheiding voor 11 inwoners   ++   Vlinderbos viert 100 jaar Jenaplanonderwijs   ++   Koningsdag in De Ronde Venen   ++   Terugblik op de gemeenteraad in Rondom de Raad

 

++   Het idee voor de Burgemeestersroute ontstond toen de gemeente  een passend cadeau zocht bij de herbenoeming van fervent fietser Maarten Divendal als burgemeester.

++   11 inwoners van De Ronde Venen zijn verrast met een koninklijke onderscheiding. 10 van hen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, 1 inwoner is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

++   Het Jenaplan onderwijs vierde zijn 100e verjaardag. Op bezoek bij onze eigen Jenaplanschool Vlinderbos.

++   Het was Jantje huilt Jantje lacht met het weer op Koningsdag. Toch werd er volop gehandeld en gefeest. Een impressie uit Mijdrecht en Vinkeveen.

++   In Rondom de Raad spreekt Gerard Peelen met onze politiek verslaggever Ferry Mulder over de afgelopen gemeenteraad. Deze keer gaat het over de overschrijding van 2,7 miljoen voor de Jeugdzorg en de motie van treurnis die raadsbreed werd aangenomen.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenEconomieGemeenteNieuwsfietsroutekermislintjesregenrondom de raadvlinderbos

Meer in dossier fietsroute

Meer in dossier fietsroute


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×