Spoorpark en Bedrijventerrein Mijdrecht krijgen glasvezel

Bedrijventerrein Mijdrecht en de nieuwe wijk Spoorpark in Mijdrecht krijgen een glasvezelnetwerk van Glaspoort. In totaal wordt 6 kilometer gegraven en wordt 46 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

De verwachting is dat in het tweede kwartaal wordt gestart met de aanleg. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente De Ronde Venen door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in een bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder Plinq, Odido en KPN.

Glaspoort is een joint venture van KPN en pensioenfonds ABP.



AlgemeenDe Ronde VenenEconomieNieuwsglaspoortglasvezelnetwerkspoorpark mijdrecht

Meer in dossier glaspoort

Meer in dossier glaspoort


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×