Achtste Zondagmiddagconcert in Johannes de Doperkerk

Op zondag 12 mei vindt vanaf 15:00 uur in de Johannes de Doperkerk aan het Driehuisplein te Mijdrecht/Wilnis het inmiddels achtste zondagmiddagconcert plaats, met als thema ‘Mystique’.

In ruim een uur vertolkt sopraan Donij van Doorn werken van de Nederlandse componisten Hendrik Andriessen en Alphons Diepenbrock, daarbij op het orgel begeleid door Arno van Wijk. De indrukwekkende akoestiek van de Johannes de Doperkerk zal het warme timbre, de behendige hoogte en doorleefde vertolkingen volledig recht doen.

De mystieke wonderen rond Maria vormen de basis van de liederen, die het publiek zullen meevoeren in een zoektocht rond de geheimen van de liefde.

De deuren van de kerk staan vanaf 14:30 uur open. Het concert is vrij toegankelijk. Na afloop van het concert kunnen de aanwezigen in het naastgelegen S.e.T. Residentie nog even even napraten onder het genot van een drankje en een hapje. Beide musici zijn ook aanwezig.

Hoewel de toegang gratis is, is bij elk concert is een deurcollecte, die geheel bestemd is voor het goede doel verbonden aan dit concert. Deze maal is dat het Johannes Hospitium in Wilnis.

Kijk voor de teksten van de liederen op www.zondagmiddagconcerten.com.



AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×