Mama Lokaal Zoom workshop 'Je kind als spiegel'

Kinderen zijn als een spiegel. Ze geven je veel terug. Soms is het herkenbaar, soms grappig en soms maakt het je verdrietig of boos. Deze reactie geeft veel informatie. Het zegt iets over jezelf. En daar kun je van leren.

In deze online workshop wordt ingezoomd op onze kinderen als spiegel en leer je hun  gedragingen te vertalen naar jouw reactie. Het laat ons neutraler naar hen kijken. Als we ontdekken wat onze kinderen ons kunnen leren, gaat een nieuwe wereld open!

Deze interactieve Zoom workshop wordt begeleid door Vera Hagen. Zij is moeder van een zoon (2010) en van een dochter (2012). Vanuit haar praktijk ‘Veerkracht voor je kind’ geeft ze ouder- en kindtrainingen en groepstrainingen aan kinderen zodat deze meer in zichzelf gaan geloven. Daarnaast begeleidt ze moeders om vanuit acceptatie, vertrouwen en rust hun kinderen te begeleiden en (op) te voeden.

Deze Zoomworkshop vindt online plaats op woensdagavond 15 mei van 20:00 tot 21:30 uur. Deelname is gratis na aanmelding via derondevenen.ouderslokaal.nl.

Kijk voor meer informatie op derondevenen.ouderslokaal.nl of mail via  info@ouderslokaal.nl.



AlgemeenDe Ronde VenenNieuwsRegio


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×