Workshop voor vrijwilligers: Positieve Gezondheid

Ben jij vrijwilliger in De Ronde Venen of Uithoorn? Wil jij leren om op een andere manier naar je gezondheid te kijken? Dan is de workshop ‘Positieve Gezondheid’ wat voor jou! Deze workshop wordt georganiseerd door het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Tympaan De Baat.

In deze workshop leer je hoe je veerkrachtig kunt zijn en hoe je om kunt gaan met de uitdagingen in je leven. Je gaat aan de slag met jouw Positieve Gezondheid. Een betekenisvol leven staat centraal. Je leert de achtergrond kennen van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en hoe je dit kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.

Ontdek waar je in je leven invloed op kunt uitoefenen en waar je de regie kunt nemen over je eigen leven. Wat vind je belangrijk? Waar word je blij van? Wat brengt jou in beweging?

De workshop ‘Positieve Gezondheid’ vindt plaats op 14 juni van 10:00 tot 12:00 uur in Uithoorn aan de De Merodelaan 1. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden. Aanmelden vóór 30 mei a.s. via vrijwilligerswerk@stdb.nl.

Kijk voor meer informatie en andere workshops op www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwsRegioSport


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×