Inloopspreekuur 'Wat te doen na je pensioen?'

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk organiseert op donderdag 17 juni tussen 10:00 en 11:00 uur op de Kerkvaart 2 in Mijdrecht een inloopspreekuur: Wat te doen na je pensioen? Het spreekuur is bedoeld voor gepensioneerden of mensen die bijna met pensioen gaan.

Misschien ben je aan het nadenken hoe je na je pensioen een zinvolle dagbesteding kunt hebben en hoe je een bijdrage kunt leveren aan de maatschappij. In De Ronde Venen zijn er veel mogelijkheden om je vrijwillig in te zetten. Samen met de coördinator van het Steunpunt Vrijwilligerswerk kun je vrijblijvend in gesprek.

Je vrijwillig inzetten is waardevol voor jezelf, een ander en de maatschappij. Voor verschillende doelgroepen komt er een inloopspreekuur om te kijken naar mogelijkheden voor vrijwillige inzet. Hier hoef je geen afspraak voor te maken. Zo is er ook een inloopspreekuur voor jongeren/studenten en voor iedereen in het algemeen.

Na het inloopspreekuur over vrijwillige inzet volgen nog de volgende inloopspreekuren:

Voor jongeren/studenten op donderdag 17 juni tussen 16:00 en 17:00 uur.
Voor iedereen op woensdag 3 juli tussen 13:00 en 14:00 uur.

Neem voor meer informatie contact op via vrijwilligerswerk@stdb.nl, of bel met telefoonnummer (0297) 230 280 of kijk op www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwsRegioSport


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×