De Vinken A1 ongeslagen veldkampioen

Afgelopen week werd de A1 van Korfbalvereniging De Vinken uit Vinkeveen, ongeslagen kampioen van de voorjaarscompetitie veld. Of de A1 het kampioenschap zou behalen, was voorafgaand aan de wedstrijd al niet meer spannend, maar het was De Vinken er wel alles aan gelegen om in stijl af te sluiten. Dat lukte ruimschoots, met een 18-6 overwinning op TOP A5.

De Vinken kwam al snel op voorsprong en bouwden de score rustig uit naar een 9-3 ruststand. Ook in de tweede helft kwam de thuisploeg geen moment in de problemen.

In de zaalcompetitie werd in de beslissende wedstrijd nog net naast het kampioenschap gegrepen, maar op het veld domineerde de juniorenlichting van De Vinken met veel doelpunten en ruime overwinningen.

Een mooie afsluiting van het seizoen, dat ook in het teken stond van afscheid. Zianna Zoomer stopt na dit seizoen in verband met haar studie; zij nam afscheid van het thuispubliek met een publiekswissel en een mooie bos bloemen van haar teamgenootjes.AlgemeenSportVinkeveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×