Presentatrice Bernadette Keizer

RTV Utrecht zoekt muzikaal talent voor Regio Songfestival

Ben jij een singer-songwriter uit Utrecht en schrijf je je eigen nummers? Of ken je iemand die hieraan voldoet? Dan is dit je kans. RTV Utrecht lanceert, onder leiding van presentatrice Bernadette Keizer, een zoektocht naar regionaal muziektalent voor het prestigieuze Regio Songfestival-podium. Jouw avontuur begint hier!

Het Regio Songfestival wordt voor de tweede keer georganiseerd door alle 13 regionale omroepen. Inschrijven hiervoor kan tot eind augustus op de songfestivalpagina van RTV Utrecht: www.rtvutrecht.nl/songfestival, of in de RTV Utrecht app.

Om de Utrechtse kandidaat te worden, moet je in de provincie Utrecht wonen en een Nederlandstalig liedje presenteren. Als je nummer in het dialect of de streektaal van de provincie Utrecht is, is dat een plus. Het nummer mag niet eerder zijn uitgebracht en je mag zelf ook nog niet eerder in de Top 40 hebben gestaan. Alle muziekgenres zijn welkom. Alle voorwaarden zijn te vinden in het reglement op de hiervoor genoemde website en in de app.

De spectaculaire finaleshow, waar alle regionale finalisten zullen schitteren, vindt plaats op zaterdag 9 november in Maastricht. De show wordt live uitgezonden op alle 13 regionale televisiezenders en wordt online gestreamd, waardoor je een landelijk podium krijgt om je talent te laten zien.

Aanmelden voor het Regio Songfestival 2024 is mogelijk tot en met 31 augustus a.s. Na afloop van de inschrijvingsperiode zal de jury bekendmaken wie namens RTV Utrecht zal deelnemen aan de finale van het Regio Songfestival 2024. De jury bestaat uit zangeres Pearl Jozefzoon, muzikant en radiopresentator Conny Kraaijeveld, muziekkenner en presentator Mattijs Franken en de Utrechtse finalist van het Regio Songfestival 2023, Melanie Ryan.

Kijk voor meer informatie, het reglement en het inschrijfformulier op de hiervoor genoemde website en in de app.



AlgemeenCultuurDe Ronde VenenGemeenteNieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×