Eigenaar Mijdrechtse Domino's opent tweede zaak in Uithoorn

De 24-jarige franchiser Desley Rijneveld opende afgelopen maandag 25 juni zijn tweede Domino’s-vestiging. Na twee jaar geleden eigenaar te zijn geworden van de Domino’s-vestiging in Mijdrecht, is hij nu ook de trotse eigenaar van een Domino’s-vestiging in Uithoorn.

Rijneveld begon zijn loopbaan bij de pizzaketen als scooterbezorger toen hij 16 jaar oud was. Op zijn tweeëntwintigste werd hij eigenaar en franchiser. Zijn focus is niet alleen het leveren van vers gemaakte pizza’s en goede service maar ook lokaal ondernemerschap. “Als lokaal ondernemer ben je onderdeel van de plaats waar jouw winkel gevestigd is. Ik vind het dan ook belangrijk om betrokken te zijn bij het verenigingsleven en de initiatieven die plaatsvinden in Uithoorn”, vertelt de jonge ondernemer.

In het weekend voorafgaand aan de opening, gaf Rijneveld 200 pizza’s gratis weg via Facebook en Instagram. Naast het bezorgen en afhalen kunnen klanten in de vestiging in Uithoorn ook ter plaatse hun eten nuttigen. De zaak heeft zestien zitplaatsen. De bezorging vindt plaats met uitsluitend elektrische voertuigen, en ook de oven is volledig elektrisch.

Bron: Out of Home Shops 

Foto: Domino’sAlgemeenDe Ronde VenenEconomieNieuws


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×