Meer dan 120 kramen op Jaarmarkt Vinkeveen

De jaarlijkse jaarmarkt in Vinkeveen is al jaren een grote publiekstrekker in de regio. De 45e editie – georganiseerd door Vinkeveen Promotion – is op woensdag 17 juli van 10:00 uur tot 21:00 uur.

De markt biedt meer dan 120 kraampjes en gezellige terrasjes en is te vinden op de Herenweg en de Heulweg, tot aan de brug van Kerkelanden. Nieuw dit jaar is dat een deel van de markt plaatsvindt op het parkeerterrein bij Maria Oord, vanwege werkzaamheden aan de brug bij Demmerik. Hierdoor blijft de Heulweg deels vrij voor doorgaand verkeer.

Let op: tijdens de Jaarmarkt is er een wegsleepregeling van kracht vanaf 05:00 uur tot 21:00 uur en is de Herenweg (tussen de Kerklaan en de Heulweg) afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Careyn Maria-Oord blijft bereikbaar via de ingang aan de Kerklaan.Algemeen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×