Deze week in Nieuwsronde 26

++   Vlettentrekken bij De Hoef Sportief   ++   Reünie Piusschool Abcoude   ++   Rondom de Raad   ++   Een boek schrijven over opa de kunstschilder Folkert Post   ++   Turfstekers beachvolleybal toernooi

  1. ++   De Hoef Sportief is meer dan rennen, fietsen en  zwemmen. Al jaren doen ze er ook aan vlettentrekken.

++   75 jaar bestaat de Piusschool in Abcoude, tijd voor een reünie en dat was niet tegen dovenmansoren gezegd tegen oud-leerlingen.

++   In Rondom de Raad kijkt Gerard Peelen met onze politiek verslaggever Ferry Mulder terug op de gemeenteraadsvergadering van vorige week.

++   Wat begon met het uitzoeken van een stamboom eindigt met het uitgeven van een boek over je grootvader de kunstschilder Folkert Post. Het eerste exemplaar werd feestelijk uitgereikt aan burgemeester Divendal.

++   Tussen de buien door toch een mooi Turfstekers beachvolleybaltoernooi in Vinkeveen.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenGemeenteNieuwsde hoef sportieffolkert postpiusschoolrondom de raadturfstekers toernooivlettentrekken


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×