Spoorhuis Rommelmarkt

Oude tijden herleven tijdens de Jan en Alie Stoof Rommelmarkt

Zaterdag 14 september organiseert Het Spoorhuis de Jan en Alie Stoof Rommelmarkt. Deze markt, die samenvalt met Open Monumentendag, laat de nostalgie van de legendarische fietsenmakers en marktkramers Jan en Alie Stoof herleven.

Van 12:00 tot 17:00 uur kunnen bezoekers snuffelen tussen antiek, zoldervondsten en tweedehands spullen. Wie zelf iets wil verkopen, kan een kraam huren. De inschrijvingen stromen al binnen, dus het belooft een gezellige en drukke markt te worden.

Naast de markt staan er smakelijke verrassingen op het programma. Bob en Paulette van der Spruijt bereiden stoofvlees, en bezoekers kunnen genieten van stoofpeertjes en andere lekkernijen.

Historische kaartenliefhebbers kunnen terecht bij Jaap van de Bovenkamp en Klaas Pater. Zij verkopen historische kaarten en presenteren een nieuwe vondst: een grote kaart van Vinkeveen en omgeving. Bezoekers kunnen ook hun eigen landkaarten, prenten, schilderijen of kunstvoorwerpen laten taxeren. Aan het einde van de dag worden de meest bijzondere vondsten in de wachtkamer geveild.

Gert Tetteroo brengt het verhaal van de familie Stoof en de geschiedenis van het pand tot leven. De familie Stoof woonde meer dan 40 jaar in Vinkeveen en liet een blijvende indruk achter.

Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.hetspoorhuis.nl/evenementen. Het belooft een dag vol nostalgie en verrassingen te worden!



CultuurVinkeveenrommelmarktspoorhuis vinkeveen

Meer in dossier rommelmarkt

Meer in dossier rommelmarkt


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×