Primeur in Vinkeveen: ‘De Wilde Noordzee’ op groot scherm

Natuurliefhebbers opgelet: de spectaculaire film ‘De Wilde Noordzee’ is binnenkort exclusief te zien in het Spoorhuis in Vinkeveen. Deze adembenemende documentaire neemt je mee onder de golven van de Noordzee, gezien door de ogen van duiker en onderwatercameraman Peter van Rodijnen. Van het wilde blauwe water rond de Schotse eilanden tot de ondiepe delta’s van de lage landen en de dramatische Noorse fjorden — de film toont de Noordzee in al haar glorie.

Dankzij een samenwerking met Natuurvereniging De Groene Venen kun je deze filmische ervaring al vroeg beleven. Hoewel de film pas in het najaar in première gaat, krijgen bezoekers op zondagmiddag 27 oktober 2024 de kans om ‘De Wilde Noordzee’ exclusief te zien in Vinkeveen. De zaal opent om 14.30 uur en de film start om 15.00 uur, voorafgegaan door een korte inleiding van Natuurvereniging De Groene Venen.

De film, die 85 minuten duurt, biedt een unieke kijk op het rijke onderwaterleven en de indrukwekkende landschappen van de Noordzee. Na afloop kun je napraten onder het genot van onbeperkt koffie of thee en wat lekkers. Kaarten voor deze bijzondere middag zijn inmiddels te reserveren.



CultuurVinkeveenfilmspoorhuis vinkeveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×