Blauwe Vinkjes met spraakmakende show te zien in Mijdrecht

Spraakmakende show van Blauwe Vinkjes in Mijdrecht

Aanstaande zaterdag brengen Manon Blaauw en Kevin van den Berg, beter bekend als het cabaretduo Blauwe Vinkjes, hun eerste avondvullende show DISCLAIMER naar ’t Oude Parochiehuis in Mijdrecht. Het duo staat garant voor een avond vol humor, actualiteiten en scherpe satire.

In DISCLAIMER kruipen Manon en Kevin in de huid van verschillende herkenbare typetjes. Ze spelen met sociale normen en stellen de vraag: wat kan er anno 2024 nog wel, en wat niet? Door hun scherpe observaties en wisselende perspectieven houden ze het publiek een spiegel voor. Zo ontmoet je onder andere influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta, en de enthousiaste weddingplanners Saskia en Rufus.

Bekroonde theatermakers

Hun stijl, vol absurditeiten en actualiteiten, gecombineerd met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes, maakt deze show volgens critici bijzonder. “Kijken naar dit duo is vooral aantrekkelijk vanwege het hoge tempo, de innemende presentatie en het lef dat ze uitstralen,” aldus het Theaterblad Scènes.

Blauwe Vinkjes werd in 2021 finalist bij het prestigieuze Cameretten Festival en won vorig jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Hun cabaret, met een snel tempo en scherpe humor, heeft al veel lof gekregen.

DISCLAIMER is zaterdag 28 september te zien in ’t Oude Parochiehuis in Mijdrecht.



CultuurMijdrechtOude parochiehuistheatervoorstelling


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×