CDA DE RONDE VENEN BETREURT VERTREK BORGSTEDE EN DE KORTE

De Ronde Venen - Naar aanleiding van het opstappen van de raadsleden Simone Borgstede en Ria de Korte, heeft het CDA De Ronde Venen een schriftelijke verklaring uitgegeven. Die schriftelijke verklaring luidt "Het CDA De Ronde Venen heeft kennisgenomen van het besluit van de raadsleden Borgstede en De Korte om uit de CDA-fractie te stappen. Het CDA De Ronde Venen betreurt hun beslissing en wil zich inzetten voor een constructieve samenwerking met hen",

Net als Borgstede en De Korte laten fractievoorzitter Rein Kroon en afdelingsvoorzitter Roel Rotshuizen in het midden wat er precies aan de hand is. Wel willen ze benadrukken dat ze zich door het vertrek van de raadsleden niet uit het veld laten slaan. De fractie bestaat nu uit nog drie raadsleden, maar dat is genoeg om dingen voor elkaar te krijgen. 

Hoe de samenwerking met de vertrokken raadsleden vorm zal worden gegeven, is nog niet bekend. Zowel Borgstede als De Korte gaven in hun interview met RTV Ronde Venen aan dat ze de uitgangspunten van het CDA nog steeds onderschrijven.


advertentie