Kerkenpad de ronde venen op tweede pinksterdag

De Ronde Venen – Op Tweede Pinksterdag, zondag 6 juni a.s. organiseert het Interkerkelijk Overleg van De Ronde Venen een ‘kerkenpad’ per fiets langs verschillende Rondeveense kerken.

Om 10 uur wordt gestart met een interkerkelijke samenkomt in de stal van familie Engel aan de Burgemeester Padmosweg 147 in Wilnis. Voorgangers van verschillende kerkgenootschappen gaan daarbij gezamenlijk voor. Met Pinksteren vieren de kerken dat de Geest van Jezus Christus mensen bezielt, inspireert en verbindt over grenzen, ook van kerkmuren, heen.

Wim de Penning, kerkmusicus van de Protestantse Gemeente Mijdrecht, verzorgt de muziek bij deze oecumenische viering. Vanaf 10:30 uur is er gelegenheid om bij koffie, thee, fris en iets lekkers elkaar te ontmoeten op het erf rondom de stal.

Vanaf 11:15 uur begint de fietstocht. Deze leidt via een fraaie route naar De Ontmoetingskerk in Wilnis (aankomst om ca. 11:30 uur), vervolgens naar de Heilig Hart van Jezuskerk in Vinkeveen (aankomst om ca. 12 uur) en tenslotte naar de H.H. Cosmas en Damianuskerk in Abcoude (aankomst om ca. 13 uur).

Deelnemers kunnen de hele route meefietsen, maar mogen ook op elk moment aan- of afhaken. Deelname is gratis en iedereen, jong en oud, is van harte welkom. Mensen wordt gevraagd om, indien mogelijk, op de fiets te komen.

Neem voor meer informatie contact op met ds Erick Versloot, per e-mail via ds.erick@pgmijdrecht, of per telefoon op 06 467 23 725.AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisabcoudeCultuurfietstocht langs kerkengemeente de ronde venenhet Interkerkelijk Overleg van De Ronde Venenkerkenpadpinksterenreligiertv ronde venentweede pinksterdagvinkeveenWilnis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×