Sluiting dreigt voor repair cafe baambrugge

Baambrugge – Het jongste Repair Café van de Ronde Venen, Baambrugge, gaat mogelijk sluiten. Er is te weinig klandizie.

Het team wil de hoop echter nog niet opgeven en biedt inwoners nog een keer de mogelijkheid op dinsdag 7 juni a.s. van 10:00 tot 12:00 uur in Dorpshuis de Vijf Bogen in Baambrugge. Als dan blijkt dat de klandizie wegblijft, is dit Repair Café genoodzaakt om te sluiten.

Gelukkig is het team vrijwilligers dat er elke maand zit wél gegroeid. Zo heeft een nieuwe dame zich aangemeld die batterijtjes in horloges kan plaatsen en is er gelukkig ook weer een nieuwe technicus, maar ze hebben niet veel te repareren.

“Er moeten toch Baambruggers zijn die een broek hebben met een scheur erin, een lampje dat niet meer aan wil of een horloge waar een nieuw batterijtje in moet?” vraagt sociaal-cultureel werker en coördinator Annemarie Keja zich af. “Het wordt allemaal gratis gemaakt, wat in deze tijden van schaarste een zegen is, volgens mij! Inwoners kunnen er nù nog gebruik van maken! Dus komt allen!”AbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteNieuwsannemarie kejacirculaire economiecirculaire samenlevingdorpshuis de vijf bogen baambruggeEconomiegemeente de ronde venennatuur en milieurepair caferepair cafe baambruggertv ronde venensluitingte weinig publiektympaan de baat


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×