Repair cafes gaan weer open

De Ronde Venen – Nu de zwaarste maatregelen voor bescherming tegen corona wat milder zijn geworden mogen de Repair Cafés weer open. De vrijwilligers van de Repair Cafés staan te trappelen en het publiek ook! Uiteraard wel conform de huidige RIVM-regels.

Het Repair Café Baambrugge start weer op de eerste dinsdag van de maand: dus 1 februari. Dit Repair Café in De 5 Bogen aan de Prinses Margrietstraat 10 in Baambrugge is open van 10:00 tot 12:00 uur.

Voor dit Repair Café wordt nog gezocht naar vrijwillige reparateurs, dus mocht u interesse hebben, meld u dan aan! Ook wordt nog gezocht naar een nog goed werkende naaimachine voor de naaiwerkzaamheden van Elise. Wilt u uw naaimachine aan hen schenken? Ze zijn heel erg welkom!

Het Repair Café Mijdrecht start weer op de tweede en de vierde  donderdag van de maand: dus 10- en 24 februari. Dit Repair Café aan de Gosewijn van Amstelstraat 5 in Mijdrecht is open van 14:00 tot 16:00 uur.

Voor dit Repair Café wordt nog, met spoed, gezocht naar een kundige- en enthousiaste naaister én naar een ‘allround’ reparateur. Heeft u twee rechterhanden en bent u goed in het repareren van verschillende objecten? Dan bent u van harte welkom! Meld u aan bij Annemarie Keja of loop even binnen!

Het Repair Café Abcoude start op de eerste vrijdag van de maand: dus op vrijdag 4 februari. Dit Repair Café in De Angstelborgh aan de Dorpszicht 22 in Abcoude is open van 10:00 tot 12:30 uur. Computerdeskundigen Arno en George zijn ook weer van de partij!

Het Repair Café Vinkeveen start op de derde maandag van de maand: dus op 21 februari.  Dit Repair Café in Sociaal Cultureel Centrum De Boei aan de Kerklaan 32 in Vinkeveen is open van 09:30 tot 12:00 uur.

In elk Repair Café wordt 1 ½ meter afstand gehouden en de ruimte betreden mag uitsluitend met een mondkapje op. Iedereen is welkom!

Neem voor meer informatie contact op met Annemarie Keja, Sociaal Cultureel werker van Tympaan-De Baat in Abcoude, telefonisch op (0294) 28 48 24 of per e-mail via a.keja@stdb.nl.AbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisannemarie kejacirculaire economieEconomiegemeente de ronde venenrepair caferepair cafe abcouderepair cafe baambruggerepair cafe mijdrechtrivm richtlijnenrtv ronde venentympaan de baat


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×