Verhalenvertellers gezocht

Abcoude – Elke derde dinsdagavond van de maand is in de Angstelborgh aan Dorpszicht 22 in Abcoude van 20:00 tot 21:30 uur de vaste verhalenvertelavond. Iedere verhalenverteller krijgt ongeveer 10 minuten om zijn of haar verhaal met kop en staart en liefst uit eigen leven gegrepen aan het publiek te komen vertellen.

Bent u een grote verhalenverteller en weet u dat zelf niet maar wordt u daar verschillende malen door anderen op gewezen? Weet u best wel dat u een goede verhalenverteller bent, maar heeft u de moed nog niet verzameld om te komen vertellen? Of kent u wellicht een verhalenverteller die nog niets weet van onze verhalenvertelavonden? Om welke reden dan ook: meld u aan want u wordt gezocht!

Stuur een mail met wat informatie over uw verhaaltje (voor uw introductie op de avond zelf) naar Annemarie Keja via a.keja@stdb.nl. Telefonisch aanmelden kan ook van woensdag tot en met vrijdag op telefoonnummer (0294) 28 48 24.

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeBaambruggeCultuurNieuwsabcoudeangstelborgh abcoudeannemarie kejade ronde venenderde dinsdag van de maandgemeente de ronde venenrtv ronde venensociaal cultureeltympaan de baatverhalenvertelavondenverhalenverteller gezocht


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×