Sportvereniging veenland huldigt tafeltenniskampioenen

Wilnis – Sportvereniging Veenland uit Wilnis huldigde vorige week vrijdag het eerste tafeltennisteam vanwege hun eerste plaats in de Tweede Klasse die zij vorig jaar december behaalde. Wegens de lockdown kon die huldiging niet eerder gevierd worden.

Het is volgens SV Veenland een mooi duo. Een bedachtzame, rustige Fabian en een spontane beweeglijke Joost. Afgelopen vrijdag vierde Veenland tafeltennis hun kampioenschap in de tweede klasse.

Al in oktober 2020 wervelden ze op het kampioenschap af. Ze stonden 5 punten voor op Tiel. Corona sloeg toe en de NTTB legde de competitie stil. Daardoor kon in dat jaar dus geen kampioenschap behaald worden. 

Gelukkig gingen ze in het najaar van 2021 weer vastberaden aan de slag. Vooral Joost was los: hij won 92%! Zo eindigden ze weer als eerste met drie punten voorsprong op Oni uit IJsselstein. De laatste speelronde kon niet meer gespeeld worden wegens de lockdown, maar de buit was binnen.

Fabian en Joost kunnen nu laten zien wat ze kunnen in de Eerste Klasse, die binnenkort start.

Ook de jeugd van Veenland is weer gestart. Zij trainen iedere vrijdag vanaf 19:00 uur  in de Willisstee in Wilnis onder leiding van de trainers Marten en Ellie. Kinderen die willen tafeltennissen kunnen gratis enkele keren meedoen om het uit te proberen. Ooit zijn Joost en Fabian ook zo begonnen. NieuwsSportWilnisde willisstee wilniseerste team kampioenfabian en joostgemeente de ronde venenrtv ronde venenSportsv veenland wilnistafeltennisWilnis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×