Delta fiber start glasvezelcampagne in mijdrecht

Mijdrecht – DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Mijdrecht. Als 20% van de inwoners, ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 13 april 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel.

Het belang van een snelle en stabiele verbinding is voor veel mensen de afgelopen tijd cruciaal gebleken. Noodgedwongen werken veel mensen vanuit huis, krijgen kinderen en studenten online les en videobellen we vaker met elkaar. Ook maken we meer gebruik van zorg op afstand. Projectleider Sonja Jansma over glasvezel: ‘Tegenwoordig is goed en snel internet een basisbehoefte. We doen inmiddels zo veel via internet: thuiswerken, leren, streamen, interactieve tv kijken, gamen, maar ook het op afstand bedienen van techniek in huis wordt steeds gebruikelijker. En dit keer heb ik een extra belang bij deze campagne, omdat ik naast projectleider ook inwoner van Mijdrecht ben. Ik kan niet wachten tot ik zelf een glasvezelaansluiting in huis heb. Niet omdat mijn huidige verbinding zo ontzettend slecht is, maar ik zie de behoefte aan internetcapaciteit elk jaar groeien. Daarom ben ik blij dat we nu starten met de glasvezelcampagne in Mijdrecht zodat alle inwoners van Mijdrecht, inclusief ikzelf, richting het einde van 2022 al aangesloten zijn op het netwerk van de toekomst,’

DELTA Fiber Netwerk is in De Ronde Venen bekend van de mislukte aanleg van snel internet in de buitengebieden van de gemeente.

Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg, organiseert DELTA Fiber Netwerk informatiebijeenkomsten. Deze vinden plaats op 28 februari en 2 en 5 maart in ’t Oude Parochiehuis aan de Bozenhoven 152 in Mijdrecht.

Ook is er op donderdag 10 maart a.s. vanaf 19:30 uu online een informatiebijeenkomst, die iedereen kan bijwonen vanaf een computer, tablet of telefoon. Aanmelden hiervoor kan via www.gavoorglasvezel.nl.

DELTA Fiber Netwerk opent op woensdag 2 februari a.s. een Glasvezel Informatiepunt in De Lindeboom 5 in Mijdrecht. Het informatiepunt is geopend van woensdag t/m vrijdag van 11:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Inwoners van Mijdrecht die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd met een brief.

Kijk voor meer informatie op www.gavoorglasvezel.nl.EconomieGemeenteMijdrechtNieuwsWilnisdelta fiber netwerkgemeente de ronde venenglasvezelglasvezel informatiepuntinformatiebijeenkomstenintermat mijdrechtinternetrtv ronde venensnel internettechnologiewinkelcentrum de lindeboom mijdrecht


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×