Ehbo-opleiding in vinkeveen

Vinkeveen – Wat doet u als uw buurman ineens op straat in elkaar zakt? Wat doet u als uw kind haar kleine teen stoot, veel pijn heeft en haar teen niet kan bewegen? Wat doet u als uw collega zich verslikt en benauwd wordt? Deze situaties en andere kunnen zich voordoen thuis, op het werk of onderweg.

Wat is er mooier dat u dan kan helpen in al deze situaties? Dat u er niet hulpeloos bij staat of toch maar ongemerkt doorloopt en daar later toch niet zo’n prettig gevoel bij hebt. Een reanimatiediploma is al heel mooi, maar het betreft niet altijd hartfalen, dus een EHBO-diploma maakt u veelzijdiger.

De eerste minuten na een ongeval zijn vaak cruciaal om levens te redden en om schade te beperken. En als u nu weet dat de meeste ongevallen thuis plaatsvinden, dan is het toch heel handig en mooi als u gelijk hulp kunt verlenen.

Tijdens de EHBO-cursus leert u hoe u in elke situatie hulp kunt verlenen, van geruststellen, wondverzorging, handelen bij kleine ongevallen, waarschuwen van de professionele hulpdiensten, tot stabiele zijligging en reanimeren. Hierbij krijgt u theoretische scholing, maar ook observeren, communiceren en vaardigheden.

De opleiding tot het EHBO-diploma, inclusief (kinder)reanimatie en AED, wordt vanaf 16 februari a.s. gegeven op iedere woensdagavond van 19:30  tot 21:30 u. Het aantal lessen inclusief het examen beslaat 9 avonden. De cursus wordt gegeven in het EHBO-gebouw aan de Pijlstaartlaan 1a in Vinkeveen.

In het gebouw is een ventilatiesysteem aanwezig.

Kijk voor meer informatie en/of aanmelden op www.ehbolucasvinkeveen.nl, of bel op nummer (0297) 56 41 92, of stuur een e-mail via ehbolucas@casema.nl.MijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisaedcursus ehboeerste hulp bij ongelukkenehboehbo diplomaehbo vereniging lucas vinkeveengemeente de ronde venenreanimatiertv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×