Voortbestaan repair cafe baambrugge in gevaar

Baambrugge – Het voortbestaan van het Repair Café Baambrugge is in gevaar wegens te weinig aanloop, meldt organisator Tympaan-De Baat. 

“In Baambrugge wil het Repair Café maar niet echt op gang komen”, aldus Annemarie Keja coördinator van de Repair Cafés in De Ronde Venen “Is Abcoude misschien toch te dichtbij en gaat men dan toch liever daar naartoe?” vraagt zij zich af.

Natuurlijk heeft de coronaperiode meegespeeld waardoor het slecht liep, maar gelukkig kunnen alle Repair Cafés nu weer open.

“We gaan het nog even aanzien. Als het voor de zomervakantie nog niet loopt, dan houden we ermee op”, zegt Keja, “…dat zou erg jammer zijn. Kortom: red het voortbestaan van het Repair Café Baambrugge en komt allen dat oude lampje brengen dat al jaren stuk in de garage ligt, of haal die jas/broek/bloes die altijd nog gerepareerd moest worden uit de kast, zoek eens uit of uw oude radio misschien toch nog aan de praat is te krijgen. We hebben genoeg vrijwilligers die echt van wanten weten en die staan te springen om u te helpen. Graag tot ziens op 5 april.”

Het Repair Café Baambrugge in De 5 Bogen aan de Prinses Margrietstraat 10 in Baambrugge is elke eerste dinsdag van de maand van 10:00 tot 12:00 uur open, dus op 5 april, 3 mei en 7 juni. Reparaties worden in beginsel gratis verricht. Eventuele materiaalkosten moeten vergoed worden. Donaties worden op prijs gesteld.AbcoudeBaambruggeEconomieNieuwsannemarie kejacirculaire economiede 5 bogen baambruggegemeente de ronde venenrepair cafe baambruggertv ronde venentympaan de baatvoortbestaan in gevaar


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×